|
دانشجوي اهري، مدال نقره مسابقات بين المللي اختراعات ژنو را کسب کرد |
|
نوشته شده توسط پيام ميشو
|
|
جمعه ، 28 فروردين 1388 ، 11:03 |
|
دانشجوي اهري، مدال نقره مسابقات بين المللي اختراعات ژنو را کسب کرد امين پيري در 37 مين دوره مسابقات بينالمللي اختراعات 2009 ژنو موفق به کسب مدال نقره شد.
مرند – آذربایجان – ارس –پیام میشو اين دانشجوي جوان مخترع و مبتکر اهري به دليل اختراع سيستم تثبيت کننده فاصله کاربر با مانيتور رايانه و تلويزيون در رشته تکنولوژيهاي کامپيوتر به مدال نقره اين مسابقات دست يافت. وی در اين ارتباط گفت: با ابداع اين سيستم و نصب آن بر روي رايانه و تلويزيون ها ، ايمني لازم براي کار با اين وسايل فراهم مي شود. پیری در خصوص کارکرد اين سيستم افزود: با نصب اين سيستم بر روي مانيتور در صورت رعايت نشدن فاصله استاندارد کاربرد با مانيتور، سيستم ايمني با چراغ چشمک زن به وي هشدار ميدهد. وي افزود: اگر کاربر پس از گذشت 30 ثانيه به هشدار سيستم توجهي نکرد ، با قطع جريان برق مانيتور به صورت خودکار خاموش شده و بعد از سپري شدن 5 تا 10 ثانيه به صورت اتوماتيک دوباره روشن ميشود و اين عمل مي تواند به دفعات تکرار شود. پيري در ارتباط با ايده اوليه ساخت اين سيستم اظهار داشت: اين طرح زماني به ذهن من خطور کرد که پس از سه ساعت کار با رايانه درد شديدي در چشمان خود احساس کردم و در يک لحظه همه چيز در برابر چشمانم تار شد که در آن لحظه با خود فکر کردم اگر سيستمي بود که وضعيت موجود را به من هشدار ميداد شايد مجبور نمي شدم اين رنج را تحمل کنم.
|
|
آخرین بروز رسانی مطلب در جمعه ، 28 فروردين 1388 ، 11:04 |