نظر سنجی
ورود به سایت
آرشیو مطالب
تصوير تصادفي
- images/stories/photonews Not a directory
آمار سایت
اعضا : 91مطالب و محتوا : 2467
لینك وب ها : 107
مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 1920508
حاضرین در سایت
ما 5 مهمان آنلاین داریم| متهمان در تبريز از وكيل دادگستري و خانوادهاش اخاذي كردند |
| نوشته شده توسط پيام ميشو | |||
| سه شنبه ، 1 ارديبهشت 1388 ، 11:16 | |||
|
متهمان در تبريز از وكيل دادگستري و خانوادهاش اخاذي كردند رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي آذربايجان شرقي از دستگيري دو متهم كه از خانواده يك وكيل دادگستري در تبريز اخاذي كرده بودند، خبر داد. مرند – آذربایجان – ارس – پیام میشو ![]() قنبر مداح،رئيس پليس آگاهي آذربايجان شرقي عصر امروز در گفتگو با خبرنگاران درباره اين پرونده گفت: يكي از وكلاي دادگستري استان با در دست داشتن پرونده تشكيل شده و اخذ دستور از مقام قضايي مبني اينكه از همسر وي اخاذي شدهاست به آگاهي مراجعه كرد. با مراجعه اين فرد و به دليل اهميت پرونده موضوع به اداره عمليات ويژه پليس آگاهي ارجاع و سريعاً تحقيقات وسيع براي شناسايي متهمان در اين ارتباط آغاز شد. رئيس پليس آگاهي استان آذربايجان شرقي گفت: شاكي پرونده در تحقيقات مدعي شد چند روز پيش شخصي ناشناس با موبايل من تماس گرفت و تقاضاي 5 ميليون تومان پول كرد و مدعي شد در صورتي كه پول را پرداخت نكنم خودم و بچههايم را خواهد كشت. مداح افزود: همسر وكيل عنوان كرد كه متهم به اخاذي اظهار كرده كه اين مسئله را به هيچكس نبايد بگويم در غير اين صورت تهديدش را عملي خواهد كرد. رئيس پليس آگاهي آذربايجان شرقي افزود: شاكي مدعي شد من نيز از ترس مسئله را به شوهرم نگفته و عليالحساب مبلغ 100 هزار تومان به شماره حسابي كه متهم در اختيار من گذاشته بود، واريز كردم. مداح گفت: اكيپ عملياتي ويژه تشكيل و با استفاده از مهارتهاي پليسي و راهنمايي شاكيان قرار ملاقات تلفني برقرار شد و به اين ترتيب مأموران موفق شدند دو مجرم به نامهاي «محمد» اهل خوي و ساكن تبريز و «اميرمحمد» اهل تبريز را دستگير كنند. رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي آذربايجان شرقي تصريح كرد: متهمان پس از اعتراف به اخاذي از اين فرد و تشكيل پرونده، روانه زندان شدند.
|
|||
| آخرین بروز رسانی مطلب در سه شنبه ، 1 ارديبهشت 1388 ، 11:24 |