نظر سنجی

در انتخابات ریاست جمهوری به کدامیک از گزینه های احتمالی زیر رای خواهید داد ؟

تصوير تصادفي

• تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي
  • تصوير تصادفي

آمار سایت

اعضا : 90
مطالب و محتوا : 2467
لینك وب ها : 107
مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 1908799

حاضرین در سایت

ما 8 مهمان آنلاین داریم
کروبی : برنامه‌هاي احمدي نژاد‌ با برنامه‌هاي شهيد رجايي 180‌درجه تفاوت دارد
میانگین امتیار کاربران: / 1
ضعیفعالی 
نوشته شده توسط پيام ميشو   
دوشنبه ، 21 ارديبهشت 1388 ، 11:45

مهدي كروبي در جمع دانشجويان ايلامي گفت: اگر كسي بخواهد بسيج را ابزار ‌انتخابات كند، سكوت نخواهيم كرد. من مدافع بسيج هستم، آن بسيجي كه در جنگ شركت كرده بود. آن ‌عشايري كه بسيج شدند و ميمك را از دست نيروهاي دشمن آزاد كردند. ما مدافع اين نوع بسيج هستيم و هر ‌بسيجي كه در اين راه باشد، مخلص آن خواهيم بود البته نه اين كه كفش آن ها را واكس بزنيم. ‌

به گزارش سحام، وي با بيان اينكه »آنكه حرف اول و آخر را در تعيين سرنوشت كشور مي زند مردم هستند« گفت: هر ‌اراده اي در برابر اراده مردم ناچيز است و نابود مي شود و اين تنها مردم هستند كه مي توانند سرنوشت خود ‌را تغيير دهند. ‌رئيس ‌مجلس اصلاحات در ادامه با اشاره به وضعيت دانشگاه ها در طول دوران دولت نهم، گفت: وضعيت دانشگاه‌ها ‌در اين روزها وحشتناك است .‌پس از پايان سخنان مهدي كروبي، نوبت به پرسش دانشجويان ‌رسيد. مجري مراسم به عنوان اولين پرسشگر، به انتقاد از عملكرد دولت هاي پيشين پرداخت و گفت: ‌»آن توجهي كه مي بايد، به مناطق محروم و جنگ زده صورت نگرفته است.« كروبي در پاسخ گفت: ضمن ‌اينكه همه دولت ها تلاش هايي را انجام دادند، اما من هم اعتقاد دارم اقداماتي فوق العاده صورت گيرد تا رنگ ‌محروميت از اين مناطق زدوده شود. متاسفانه هنوز در برخي از شهرهاي كشور مشكل آب و برق وجود دارد. ‌كروبي همچنين با اشاره به عملكرد دولت نهم گفت: گرچه دولت كارهايي هم انجام داده است، اما اين دولت ‌در جمهوري اسلامي و از زمان دولت بازرگان تاكنون بي نظمي و وضعيت خاصي دارد. زيرا برنامه ريزي ‌را به كناري گذاشته و وضعيت اينچنيني را به وجود آورده است. ‌وي همچنين افزود: از آقاي نعمت زاده كه سال ها به عنوان وزير در چند دولت حضور داشته و اكنون نيز ‌مشاور بود، سوال كردند كه »چقدر برنامه‌هاي احمدي نژاد به برنامه هاي شهيد رجايي نزديك بوده است« كه ‌وي در پاسخ گفته بود برنامه‌هاي احمدي نژاد 180 درجه با برنامه هاي شهيد رجايي فرق دارد.نماينده جامعه اسلامي دانشجويان به عنوان دومين سئوال كننده به طرح سئوالاتي از كروبي همچونخبر ‌كيهان مبني بر اينكه »مشاركتي ها براي كروبي آشي پخته اند و اينكه كرباسچي با اين قصد وارد ستاد ‌كروبي شده تا او را به كنترل و كناره‌گيري از انتخابات تشويق كند. ‌همچنين علت حمايت افرادي كه امام زدايي را سرلوحه كارهايشان داشته‌اند، در اطراف شما چيست؟« پرداخت كه ‌كروبي در پاسخ گفت: من انسان شفاف و صريحي هستم. من همان مهدي كروبي خط امام هستم و همچنان ‌اصلاح طلب خواهم ماند و به اين خط عشق مي ورزم. در سخت ترين شرايط حضور داشته ام و به اصطلاح ‌طلب بودن خود افتخار مي كنم. ‌كروبي در ادامه گفت: ما اگر بخواهيم به هر بهانه اي افراد را از خود طرد كنيم، يكي را بگوييم صهيونيست و دشمن ‌است، يك روز بگوييم پايگاه و بلندگوي دشمن است كه درست نيست. دشمن سازي كه هنر نيست ما بايد ‌سعي كنيم همه كساني را كه در كشور زندگي مي كنند، زير يك سقف گرد آوريم و اصل براي آن كشور و ‌نظام است. ما براي جذب كردن آمديم نه براي دفع كردن. ‌‌كروبي در خصوص ‌عملكرد خود نيز گفت: عملكرد من همواره روشن بوده است و هميشه از حقوق مردم دفاع ‌كرده ام. من مي‌گويم دانشجويي اگر خطايي هم كرد، بايد بتواند به تحصيل خود ادامه دهد. من نه تنها از ‌دانشجويان، بلكه از حقوق يك مسيحي هم ميهن نيز دفاع مي‌كنم. وي به ذكر خاطره اي در اين خصوص پرداخت و گفت: يك روزبا شوراي نگهبان تماس گرفتم و گفتم امروز مي خواهم از كسي دفاع بكنم كه اولا ‌شراب مي خورد و ثانيا نماز نمي خواند، ثالثا مسيحي است و مي خواهد نماينده مجلس بشود. چرا وي را ‌ردصلاحيت كرديد. مهدي كروبي تاكيد كرد: از آنها پرسيدم وقتي كه نمي توانيد صلاحيت يك فرد را ‌احراز كنيد، چرا رد صلاحيت مي كنيد.در اين هنگام عده اي از ‌دانشجويان اصولگرا، با هياهوو جنجال، نسبت به سخنان كروبي در مورد دخالت بسيج در انتخابات، ‌اعتراض كردند كه كروبي در پاسخ به آنها گفت: اگر بخشي از بسيج در انتخابات نقشي ندارد، چرا اينقدر ‌ناراحتمي شود. من تنها گفتم بسيج را ابزار نكنيد، يعني شما از خدا بزرگتر هستيد. ما مي گوييم خدا را هم ‌ابزار نكنيد. من بارها گفته ام خدا را، دين خدا را، بسيج را و حتي اصلاحات را هم ابزار نكنيد.در اين هنگام و در ميان اخلال گروهي ‌سازمان يافته، يكي از دانشجويان با وجود مخالفت مجري مراسم و بدون رعايت نوبت، خود را به پشت ‌تريبون رساند و طي سخناني و با بيان الفاظي نامناسبت و اتهام گونه، گفت: »چرا مقام رهبري بيشترين حمايت ‌را از دولت كرده است، رابطه شما با جاسبي چيست؟«. وي همچنين الفاظ ركيكي را نسبت به اصلاح طلبان به ‌كار برد و پس از آن با برگزاركنندگان مراسم درگير شد. در حالي كه اين درگيري در پايين سن ادامه ‌داشت، كروبي نيز طي سخناني گفت: اين يك سئوال نبود بلكه يك بيانيه بود. بنده همواره از يك چيز دفاع ‌كردم و آن نظام جمهوري اسلامي است. آيا اين صحيح است كه براي كارهاي تبليغاتي خود از رهبري هزينه ‌كنيم. در حالي كه يكي از دانشجويان از فرصت به هم ريختگي جلسه استفاده كرد، طي سخناني گفت: چرا در ‌دولت مدعي مهرورزي بيشترين آمار اعدام ها صورت گرفته . چرا ميزان دستگيري و بازداشت ها زياد ‌شده است. در حالي سخنراني مهدي كروبي در جمع دانشجويان دانشگاه ايلام پايان يافت كه اغتشاش و ‌درگيري در سالن ميان گروه هاي دانشجويي ادامه داشت. ‌

آخرین بروز رسانی مطلب در دوشنبه ، 21 ارديبهشت 1388 ، 11:46