نظر سنجی
ورود به سایت
آرشیو مطالب
تصوير تصادفي
آمار سایت
اعضا : 90مطالب و محتوا : 2467
لینك وب ها : 107
مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 1908764
حاضرین در سایت
ما 7 مهمان آنلاین داریم| با حضور موسوی و کروبی، بوی خط امام در انتخابات استشمام میشود |
| نوشته شده توسط پيام ميشو | |||
| دوشنبه ، 14 ارديبهشت 1388 ، 15:55 | |||
|
آیت الله طاهری گفت:با حضور موسوی و کروبی، بوی خط امام در انتخابات استشمام می شود.
به گزارش ايلنا،این یار صدیق امام خمینی(ره) تصریح کرد: امیدوارم یاران امام خمینی(ره) با اتحاد در صحنه انتخابات حاضر شوند و با تصمیمات هوشمندانه، زمینه برای پیروزی آنان فراهم شود. ![]() در این دیدار علیرضا رحیمی مسئول کمیته مردمی ایثارگران ستاد انتخاباتی مهندس موسوی خطاب به آیت الله طاهری گفت: افتخار می کنم که در کودکی پشت سر شما نماز خواندهام و از همان زمان کودکی به شما ارادت ویژهای داشتهایم. این جانباز جبهه و جنگ که در زمان اسارت در عراق در کودکی، در مقابل دوربين خبرگزاري فرانسه به خانم گزارشگر اين شبکه خبري تذکر داد تا حجاب اسلامي را رعايت کرده و روسري به سر کند، به زمینه های آن مصاحبه اشاره کرد و افزود: از کودکی به همت و لطف پدرومادرم قرائت قرآن را آموختم و زمانی که کلاس دوم ابتدایی بودم در مسجد یکی از محله های دزفول مسابقه قرآن گذاشته بودند که وقتی من وارد شدم، به دلیل سن کم من، مانع از حضور من در این مسابقه شدند که وقتی گریه کنان نزد پدرم رفتم، ایشان مرا به جلسه بازگرداند و از افراد حاضر در آن جلسه خواست بگذارند من یک دفعه قرآن بخوانم و اگر بلد نبودم مانع از حضور من در جلسه شوند.
رحیمی افزود: در آن مسابقه روخوانی من بدون غلط بود و اول شدم و حسن سلیقه مسئولین برگزاری مسابقه بود که از جمله جوایزی که به ما دادند، تراکتی بود که روی آن نوشته بود: اي زن به تو از فاطمه اين گونه خطاب است، ارزندهترين زينت زن حفظ حجاب است. وی خاطرنشان ساخت: در زمان اسارت، وقتی خانم هندی که خبرنگار خبرگزاری فرانسه از من سوال می کرد خدا این شعر را به ذهن من رساند، چون نه قبل و نه بعد از این مصاحبه هرگز این شعر را نخوانده بودم و امداد الهی بود که پیام حضرت فاطمه اینگونه از زبان فرزندان امام خمینی(ره) در دنیا منتشر شود. رحیمی تصریح کرد: کاری که در آنجا انجام شد را هرگز به حساب خود ننوشتم چون واقعاً یک کار تیمی بود و دوستان ما شکنجه های سنگینی میشدند و در حین این شکنجهها حماسههای زیادی آفریدند که تصاویر آن منتشر نشد. وی به شرایط حساس کشور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: من تاکنون در هیچ دوره انتخابات ریاست جمهوری فعال نبودهام، ولی در این دوره احساس کردم که ارزشهای انقلاب اسلامی و پیام ایثارگران در حال نابودی است و آرمان های دیگر از جای دیگر سر در میآورد و برای حفظ آرمان امام و شهدا، احساس کردم در این انتخابات باید برای نجات کشور حاضرشوم و اکنون در ستاد انتخاباتی مهندس موسوی فعالیت میکنم. در این دیدار مهندس صافی نایب رییس ستاد انتخاباتی مهندس موسوی در استان اصفهان به ارایه گزارشی از نحوه فعالیت این ستاد در استان اصفهان پرداخت.
|
|||
| آخرین بروز رسانی مطلب در دوشنبه ، 14 ارديبهشت 1388 ، 15:58 |