نظر سنجی
ورود به سایت
تصوير تصادفي
- images/stories/photonews Not a directory
آمار سایت
اعضا : 133مطالب و محتوا : 2596
لینك وب ها : 107
مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 2125138
حاضرین در سایت
ما 47 مهمان آنلاین داریم| مديركل فقرزدايي وزارت رفاه:نظرمااين نيست |
| نوشته شده توسط پيام ميشو | |||
| پنجشنبه ، 20 فروردين 1388 ، 18:13 | |||
|
مديركل فقرزدايي وزارت رفاه:نظرمااين نيست مديركل دفتر مطالعات اجتماعي و فقرزدايي وزارت رفاه گفت: بنابر اعلام سازمان ملل متحد، سه درصد جمعيت ايران زير خط فقر مطلق قرار دارند، زيرا كمتر از دو دلار در روز درآمد دارند. مرند – آذربایجان – ارس – پیام میشو سيدعبدالله عمادي در حاشيه نشست همانديشي هفتگي ستاد مبارزه با مواد مخدر كه به عنوان «اثرات فقر بر آسيبهاي اجتماعي با تاكيد بر مقوله اعتياد» در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، در جمع خبرنگاران، تاكيد كرد: اين موضوع نظر سازمان ملل است. وي در پاسخ به اين سوال كه از نظر خودمان و وزارت رفاه اين رقم چگونه است؟ بيان كرد: ما در اين زمينه محاسبات جداگانهاي داريم. مديركل دفتر مطالعات اجتماعي و فقرزدايي وزارت رفاه در ادامه در واكنش به خط فقر جديد اعلامي در تهران و در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره تاييد يا رد درآمد 850 هزار توماني تهرانيها براي تعيين خط فقر، گفت: ما اين موضوع را تاييد نكردهايم. اين مقام مسوول با تاكيد بر اين كه محاسبات خط فقر نيازمند دقت بسيار است، افزود: هر يك از كساني كه خط فقر را محاسبه ميكنند، از يك روش علمي بهره ميگيرند كه روشهاي علمي آن نيز متفاوت است. وي ادامه داد: بر اساس روشي كه ما انجام دادهايم، خط فقر خيلي پايينتر از اين رقم به دست آمده است. عمادي با افزودن اين مطلب كه البته بعضيها، رقم بالاتر و در عين حال حتي بعضيها هم رقم پايينتر از ما در اين زمينه به دست آوردهاند، در پاسخ به خبرنگاران رقم مشخصي را عنوان نكرد و گفت: رقمي كه ما به دست آوردهايم، پايينتر از اين رقم است. وي در پاسخ به خبرنگاران كه راغفر ـ يكي از كارشناسان حوزه رفاه اجتماعي ـ كه اين رقم را اعلام كردهاند، خود يكي از تدوينكنندگان نقشه جغرافيايي فقر هستند، با طرح اين پرسش كه «چه كسي اين موضوع را گفته است؟»، افزود: ايشان از دوستان نزديك من و استاد من هستند كه سالها با ايشان كار كردهام، اما نحوه محاسبه اين رقم مثل اين است كه براي مثال، شما از اين خيابان برويد و ديگري از خيابان ديگر. لذا هر كسي از يك نگاه علمي استفاده ميكند. مديركل دفتر مطالعات اجتماعي و فقرزدايي وزارت رفاه در پاسخ به پرسش ديگر خبرنگاران كه در هر حال منطق را نيز بايد در ارزيابي اين محاسبات لحاظ كرد و آيا خط فقر 850 يا 800 هزار تومان براي تهران به نظر شما منطقي نيست، بيان كرد: خير، اين رقم بسيار بالاست. يكي از خبرنگاران پرسش خود را اين گونه ادامه داد كه اگر در نظر بگيريم، 400 هزار تومان دريافتي براي من كه مجرد هستم، كفاف يك ماهم را نميدهد، چه رسد به يك خانوادهاي با چند سرعائله، آيا اين رقم در آن صورت منطقي نيست، گفت: ما اگر بخواهيم اين گونه محاسبه كنيم، براي هر يك از افراد جامعه بايد يك خط فقر تعيين كنيم، چون ديدگاههاي افراد نسبت به زندگي فرق ميكند. براي مثال، شما با 400 هزار تومان كم ميآوريد، اما براي كس ديگري در جنوب كرمان يا سيستان و بلوچستان اين گونه نيست. اين مقام مسوول در پاسخ به اين كه ما فعلا در مورد خط فقر در تهران بحث ميكنيم، گفت: ما خط فقر را استاني اعلام نميكنيم، بلكه ملي اعلام ميكنيم. مثلا رقم تورم هم كه از سوي بانك مركزي اعلام ميشود، شما فكر ميكنيد استاني است؟! خير، كشوري است، زيرا براي مثال تورم در سيستان و بلوچستان خيلي پايين تر از تهران است.
|
|||
| آخرین بروز رسانی مطلب در پنجشنبه ، 20 فروردين 1388 ، 18:19 |