مجيد انصاري: استيضاح رئيس جمهور را در شرايط فعلي درست نمي دانم خبرگزاري فارس: عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام با رد اظهارات منتسب به وي، گفت: بحث من درباره سئوال از دولت درباره بودجه سفرهاي استاني و نه استيضاح رئيس جمهور بود. در مقطع فعلي طرح مسئله استيضاح را درست نمي دانم. مجيد انصاري عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در گفتگو با خبرگزاري فارس افزود: من نگفتهام كه رئيس جمهور بايد استيضاح شود، چرا كه استيضاح رئيس جمهور يك امر غير حقوقي است.
وي در توضيح مطالبي كه به نقل از وي در همايش «بودجه 87، چالشي نو براي دولت نهم» روز گذشته در ساختمان الغدير دانشگده مديريت دانشگاه تهران منتشر شد، اظهار داشت: در ميزگرد تحليل بودجه سال 87 بنده در نقد نظام بودجه نويسي كشور به صورت مفصل توضيحاتي دادم و گفتم كه در دولت جديد اشكالات اساسي در اين زمينه پيش آمده و بودجه به سمت فرد محوري و شخص محوري در حال حركت است. وب ادامه داد: البته ساير دوستان نيز با عناوين ديگر چنين تعبيراتي داشتهاند كه «بودجه كيسهاي» و « بودجه انباري » ميباشد. انصاري بيان داشت: در اين راستا بحث من اين بود كه در سفرهاي استاني كه به طور مثال 100 مصوبه تصويب ميشود، سوال من از دولت اين است كه اين مصوبات اگر در لايحه بودجه سال جاري مصوب بوده كه بايد پاسخ دهند، چرا تاكنون اجرا نشده و بايد پاسخ دهند كه چرا در جايگاه مجلس تصميم ميگيرند. اين نماينده سابق مجلس تصريح كرد: وقتي اعلام ميشود كه 200 مصوبه داشتهايم، اگر در لايحه بودجه بوده است، بايد سوال شود كه چرا تا كنون اجرا نشده و اگر نبود بايد سوال شود، شما چرا به جاي مجلس تصميم ميگيرد. وي با بيان اينكه اين بحث كلي و نقد نظام بودجه نويسي بوده است، گفت: بحث حقوقي استيضا ح مطرح نبوده بلكه شيوه بودجه نويسي و تنظيم در اين سخنان مطرح بوده است. انصاري اظهار داشت: ديگر هم اينكه در اين خبر آمده است كه من رئيس جمهور را متهم به خود محوري كردهام، اما در اين سخنان بحث رئيس جمهور نبود، جمع بندي آخر بحث من اين بود كه اين نوع نگرش كه تمام متخصصين و صاحب نظران را بيگانه بدانيم و با گرايش فردي به سمت بودجه نويسي برويم، نوعي خود محوري و خود بزرگ بيني است و محور بحث ما به هيچ وجه شخص آقاي رئيس جمهور و يا گفت و گو درباره رفتار شخص رئيس جمهوب نبوده است. عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تاكيد كرد: واقعا در مقطع فعلي طرح مسئله استيضاح را درست نمي دانم و موضوع استيضاح رئيس جمهور هم يك عنوان حقوقي درست نيست، چون در قانون استيضاح رئيس جمهور نداريم، بلكه نمايندگان ميتوانند سوال كنند. خبرگزاري فارس: با توجه به اظهارات حجت الاسلام والمسلمين مجيد انصاري و تاكيد ايشان مبني بر اينكه بحثي از استيضاح رئيس جمهور در جلسه مطرح نبوده، بدينوسيله از كاربران خبرگزاري فارس و نامبرده پوزش مي طلبيم.
|