|
نگاهي به اخبار حوادث آذربايجان شرقي |
|
|
|
|
نوشته شده توسط پيام ميشو
|
|
يكشنبه ، 1 مهر 1386 ، 19:54 |
|
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس استان آذربايجان شرقي، راننده و سه سرنشين خودروي مسافربري كه با بستن دست و پاي جوان 25 ساله، پول هايش را دزديده اند تحت تعقيب پليس تبريز قرار گرفتند. براساس اين گزارش، چهار سرنشين يك پيكان از جوان 25 سالهاي در تبريز زورگيري كردند و پس از بستن دست و پايش، وي را در اتوبان شهيد «كسائي» رها كردند. شاكي به نام«رضا - گ »، در اين خصوص گفت: در بازار تبريز بودم كه براي مراجعت به منزلم در «ائل گلي» سوار يك خودروي پيكان شدم كه سه سرنشين و يك راننده داشت ، پس از طي مسير ديگر متوجه آنچه كه در بيرون مي گذشت نشدم تا اينكه چشم باز كردم و خودم را در بيمارستان ديدم. برپايه اين گزارش، زورگيران پس از بيهوش كردن شاكي مبلغ چهار ميليون ريال وجه نقد را از جيب وي به سرقت برده اند كه اقدامات پليس براي شناسايي و دستگيري آنها ادامه دارد.
7 تن كود شيميايي قاچاق در «مرند» كشف شد در بازرسي از يك خودروي باري در محور « مرند-خوي» هفت هزاركيلوگرم كود شيميايي قاچاق، كشف و ضبط شد. براساس اين گزارش،برابر گزارش پاسگاه «قرخلار» شهرستان مرند مبني بر حمل و قاچاق كود شيميايي قاچاق، توسط راننده يك خودروي باري ، ماموران پليس شهرستان مرند، اين خودرو را در جاده «مرند – خوي» شناسايي و متوقف كردند. اين گزارش مي افزايد،در بازرسي از اين سواري، به رانندگي «زين العابدين- ف»140 كيسه كود شيميايي 50كيلويي كشف و ضبط شد. |
|
آخرین بروز رسانی مطلب در سه شنبه ، 6 آذر 1386 ، 18:30 |