نظر سنجی
ورود به سایت
تصوير تصادفي
- images/stories/photonews Not a directory
آمار سایت
اعضا : 133مطالب و محتوا : 2596
لینك وب ها : 107
مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 2122267
حاضرین در سایت
ما 41 مهمان آنلاین داریم| حزب نبايد تنها در دوره انتخابات فعال شود |
|
|
|
| نوشته شده توسط پيام ميشو |
| سه شنبه ، 24 مهر 1386 ، 20:36 |
|
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) محمدحسين صفار هرندي در حاشيه هشتمين همايش روحانيون ارتش جمهوري اسلامي ايران و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالي مبني بر انتقاد برخي احزاب و گروهها از نداشتن تريبون، گفت: حزب و گروهي كه توانسته باشد جمعي را دور هم گرد آورد و تريبون نداشته باشد را نميشناسم، ولي عكس آن را ديدهام؛ خيليها روزنامه زدند و بعد يك حزب تشكيل دادند به طوري كه اگر روزنامه آنها تعطيل شود، حزب آنها هم تعطيل ميشود. بنابرين فكر ميكنم همه احزاب و گروههاي شناسنامهدار به صورت مستقيم يا غيرمستقيم تريبون دارند. وي در ادامه از شكلگيري احزاب در آستانه انتخابات انتقاد كرد و گفت: حزب نبايد تنها در دوره انتخابات فعال شود بلكه بايد در يك زمان طولاني به كادرسازي و فعاليت سياسي بپرازد، در حالي كه ما اين را در بسياري از مدعيان احزاب نميبينيم. وي در ادامه بر فعاليت روزنامههاي مستقل تاكيد كرد و گفت: از صاحبان تشكلها و احزاب تقاضا دارم كه بگذارند يك روزنامه فارغ از نمايندگي تشكيلات سياسي وظيفه اطلاعرساني خود را انجام دهد نه اين كه وسيلهاي براي حزببازي شود.ما امروز نشريات اينچنيني ميبينيم. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در عين حال بر ايجاد نشريات ارگان احزاب تاكيد كرد و گفت: من از اينكه ارگان احزاب منتشر شوند و رسما اعلام كنند نظريات يك حزب را اعلام ميكنند، استقبال ميكنم و موافق چنين چيزي هستم. نه اينكه يك نشريه در حالي كه متعلق به يك حزب است، خود را مستقل معرفي و وابستگي تشكيلاتيش را پنهان كند. صفار هرندي درباره ضرورت فعاليت سازمان عقيدتي و سياسي ارتش گفت: دركشور ما نظام ائديولوژيك است و ارتش بايد ائديولوژيك باشد و سازمان عقيدتي سياسي براي ارتش مثل هوا براي تنفس است. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين طي سخناني در اين همايش با تاكيد بر تلاش دولت در عرصههاي فرهنگي گفت: اما به نظر من اين مقدار هم كافي نيست و فرهنگ بايد از حاشيه به متن وارد شود. به گزارش ايسنا صفارهرندي با اشاره به نقش فرهنگ در معادلات قدرت، گفت: زماني در برآورد عناصر قدرت، نيروهاي مسلح، فراواني نيرو و امكانات بيشتر نظامي عنوان ميشد، بعدها اقتصاد ملي و موقعيت ژئوپلتيكي و ژئواستراتژيكي كشورها به آن اضافه شد؛ اما مقولهاي كه در گذشته مورد غفلت بود و اخيرا به آن توجه شده، روحيهي نيروها در نبرد است. روحيهي خوب ميتواند يك گروه محدود را بر يك ارتش بزرگ پيروز كند؛ چنانكه اخيرا در جنگ 33 روزه اين مساله را شاهد بوديم و براي تامين اين روحيه نيازمند كارهاي فرهنگي هستيم. فرهنگ عامل شارژكنندهي روحيه است و شما روحانيون ارتش نقش مهمي در اين زمينه داريد. وي در ادامه به تئوري «جنگ تمدنها» اشاره كرد و گفت: جنگ اصلي امروز در جهان برآمده از استعدادهاي فرهنگي است. ما نميخواهيم فرهنگ خود را زمينهي جنگ قرار دهيم؛ اما از فرهنگ استفاده ميكنيم تا قدرتمان تامين شود و اجازه ندهيم جنگي راه بيفتد. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در بخش ديگري از سخنانش بر تقويت پشتوانههاي معرفتي و عاطفي مومنان و نيروهاي مسلح تاكيد كرد و گفت: در حوزهي فرهنگ در اين دولت توجه بيشتري صورت گرفته است و سرمايهگذاريهاي بيشتري انجام ميشود؛ اما به نظر من اين مقدار هم كافي نيست و فرهنگ بايد از حاشيه به متن وارد شود. وي با ابراز تاسف از ناكافي بودن مولفههاي فرهنگ قرآني در ميان جوانان گفت: زماني قرآن آموختن به عنوان يك درس در مكتبخانهها مورد توجه بود و خيلي از افراد در كنار يادگيري قرآن به يادگيري دروس ديگر ميپرداختند؛ اما امروز دانشآموزاني هستند كه از آموزههاي قرآن بهرهي زيادي نبردهاند. صفار هرندي همچنين با اشاره به رويكرد برخي جوامع مستضعف به سياستهاي جمهوري اسلامي، گفت: كشور ما در حال خيزبرداشتن براي پيشرفت و تبديلشدن به يك الگو براي ديگر كشورهاست و اين امر به خاطر غناي فرهنگي ملت ماست كه بيشتر متاثر از فرهنگ ديني است. وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، در پايان بر ارتباط هر چه بيشتر وزارت فرهنگ و ارشاد با سازمان عقيدتي – سياسي ارتش تاكيد كرد و گفت: وزارت ارشاد از هر گونه كمكي كه بتواند به ايفاي بهتر وظايف سازمان عقيدتي – سياسي ارتش كمك كند، دريغ نخواهد كرد. |
| آخرین بروز رسانی مطلب در يكشنبه ، 4 آذر 1386 ، 16:26 |