نظر سنجی
ورود به سایت
No images
تصوير تصادفي
- images/stories/photonews Not a directory
آمار سایت
اعضا : 133مطالب و محتوا : 2596
لینك وب ها : 107
مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 2124124
حاضرین در سایت
ما 42 مهمان آنلاین داریم| شرايط جهاني به آمريكاييها اجازه اقدامي عليه ايران را |
|
|
|
| نوشته شده توسط پيام ميشو |
| شنبه ، 14 مهر 1386 ، 17:46 |
محمد رضا خاتمي در گفتگو با فارس: محمد رضا خاتمي با بيان اينكه مسئله اصلي اين است كه براي ناكامي آمريكا در اين خصوص چه رفتاري بايد داشته باشيم، گفت: امريكا علاقهمند است كه در منطقه به گونهاي رفتار كند كه رويارويي خود با جمهوري اسلامي را به سمت رويارويي خشن، بر اندازانه و نظامي پيش ببرد. خاتمي با بيان اينكه معتقدم شرايط كلي جهاني به آمريكاييها اجازه اقدامي عليه ايران را نخواهد داد، افزود: رفتاري كه ايران طي سالهاي گذشته از خود نشان داد، برخورد فعال را از امريكا گرفت و حتي باعث منزوي شدن واشنگتن شد. وي با بيان اينكه مهمترين عاملي كه ميتواند آمريكا را در اين زمينه ناكام كند حاكميت مردمي است، گفت: هر چه حاكميت مردم قويتر باشد، سلاح آمريكا در برخورد با جمهوري اسلامي كند تر ميشود و هر چه اين جريان ضعيف تر باشد طبعاً بهانه براي آمريكا براي مقابله با ايران به عنوان كشوري كه پشتوانه مردمي ندارد، بيشتر خواهد بود. خاتمي در ادامه افزود: ما نبايد به گونهاي برخورد كنيم كه آمريكا عليه كشور ما يار گيري بيشتر كند و ما را منزوي كند، اين مسئله مهمي است كه نياز به تدبير و سياستهاي خردمندانه دارد. نايب رئيس مجلس ششم در پاسخ به اين سؤال كه در صورت حمله احتمالي آمريكا به ايران وضعيت دفاعي كشور را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ گفت: ما نبايد روي ابزار مادي حساب كنيم ترديدي نيست به لحاظ ابزار مادي هيچ كشوري در دنيا قدرت برابري با آمريكا را ندارد، اما ابزار مادي تعيين كننده نهايي نيست. خاتمي با اشاره به زمينگير شدن امريكا در عراق گفت: اين مسئله نشان ميدهد كه نبايد تنها بر عوامل مادي حساب كرد و تنها توپ تانك و موشك نيست كه ميتواند در برابر آمريكا بايستند بلكه همبستگي ملي و اتحاد بين حكومت و مردم است كه ميتواند آمريكا را ناكام بگذارد. عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت در خصوص انتخابات آتي مجلس نيز گفت: اگر انتخابات آزاد برگزار شود ترديدي نكنيد كه حتماً اصلاح طلبان پيروز خواهند بود. محمد رضا خاتمي در پاسخ به اين سؤال كه آيا تاكنون با سيد محمد خاتمي در خصوص كانديداتوري مجلس آتي صحبتي شده است؟ گفت: تا آنجا كه من اطلاع دارم آقاي خاتمي شخصاً قصد شركت ندارد، اما جريان اتئلاف را رهبري ميكند. خاتمي در خصوص كانديداتوري خود براي مجلس هشتم نيز گفت: من عضو يك تشكل هستم و خرد جمعي در اين خصوص تصميم ميگيرد و من نيز تابع نظر خرد جمعي هستم |
| آخرین بروز رسانی مطلب در يكشنبه ، 4 آذر 1386 ، 16:26 |