نظر سنجی

کدامیک از بخشهای سایت رضایت شمارا فراهم می کند؟

No images

تصوير تصادفي

images/stories/photonews Not a directory

آمار سایت

اعضا : 133
مطالب و محتوا : 2596
لینك وب ها : 107
مشاهده بازدیدهای مطالب و محتوا : 2124124

حاضرین در سایت

ما 42 مهمان آنلاین داریم
شرايط جهاني به آمريكايي‌ها اجازه اقدامي عليه ايران را مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط پيام ميشو   
شنبه ، 14 مهر 1386 ، 17:46

محمد رضا خاتمي در گفتگو با فارس:
شرايط جهاني به آمريكايي‌ها اجازه اقدامي عليه ايران را نخواهد داد دبيركل سابق حزب مشاركت با اشاره به تهديدات اخير آمريكا گفت:معتقدم شرايط كلي جهاني به آمريكايي‌ها اجازه اقدامي عليه ايران را نخواهد داد

دبيركل سابق حزب مشاركت در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، در خصوص تهديدهاي اخير آمريكا عليه ايران گفت: تهديد آمريكا هميشه جدي بوده و ترديدي نيست كه آمريكا از حكومت جمهوري اسلامي راضي نيست و به دنبال اين است كه موازنه قدرت جديدي كه در منطقه ايجاد شده است و يكي از محورهاي اصلي آن جمهوري اسلامي است بر هم بزند.
محمد رضا خاتمي با بيان اينكه مسئله اصلي اين است كه براي ناكامي آمريكا در اين خصوص چه رفتاري بايد داشته باشيم، گفت: امريكا علاقه‌مند است كه در منطقه به گونه‌اي رفتار كند كه رويارويي خود با جمهوري اسلامي را به سمت رويارويي خشن، بر اندازانه و نظامي پيش ببرد.
خاتمي با بيان اينكه معتقدم شرايط كلي جهاني به آمريكايي‌ها اجازه اقدامي عليه ايران را نخواهد داد، افزود: رفتاري كه ايران طي سالهاي گذشته از خود نشان داد، برخورد فعال را از امريكا گرفت و حتي باعث منزوي شدن واشنگتن شد.
وي با بيان اينكه مهمترين عاملي كه مي‌تواند آمريكا را در اين زمينه ناكام كند حاكميت مردمي است، گفت: هر چه حاكميت مردم قويتر باشد، سلاح آمريكا در برخورد با جمهوري اسلامي كند تر مي‌شود و هر چه اين جريان ضعيف تر باشد طبعاً بهانه براي آمريكا براي مقابله با ايران به عنوان كشوري كه پشتوانه مردمي ندارد، بيشتر خواهد بود.
خاتمي در ادامه افزود: ما نبايد به گونه‌اي برخورد كنيم كه آمريكا عليه كشور ما يار گيري بيشتر ‌كند و ما را منزوي كند، اين مسئله مهمي است كه نياز به تدبير و سياست‌هاي خردمندانه دارد.
نايب رئيس مجلس ششم در پاسخ به اين سؤال كه در صورت حمله احتمالي آمريكا به ايران وضعيت دفاعي كشور را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟ گفت: ما نبايد روي ابزار مادي حساب كنيم ترديدي نيست به لحاظ ابزار مادي هيچ كشوري در دنيا قدرت برابري با آمريكا را ندارد، اما ابزار مادي تعيين كننده نهايي نيست.
خاتمي با اشاره به زمين‌گير شدن امريكا در عراق گفت: اين مسئله نشان مي‌دهد كه نبايد تنها بر عوامل مادي حساب كرد و تنها توپ‌ تانك و موشك نيست كه مي‌تواند در برابر آمريكا بايستند بلكه همبستگي ملي و اتحاد بين حكومت و مردم است كه مي‌تواند آمريكا را ناكام بگذارد.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت در خصوص انتخابات آتي مجلس نيز گفت: اگر انتخابات آزاد برگزار شود ترديدي نكنيد كه حتماً اصلاح طلبان پيروز خواهند بود.
محمد رضا خاتمي در پاسخ به اين سؤال كه آيا تاكنون با سيد محمد خاتمي در خصوص كانديداتوري مجلس آتي صحبتي شده است؟ گفت: تا آنجا كه من اطلاع دارم آقاي خاتمي شخصاً قصد شركت ندارد، اما جريان اتئلاف را رهبري مي‌كند.
خاتمي در خصوص كانديداتوري خود براي مجلس هشتم نيز گفت: من عضو يك تشكل هستم و خرد جمعي در اين خصوص تصميم مي‌گيرد و من نيز تابع نظر خرد جمعي هستم
آخرین بروز رسانی مطلب در يكشنبه ، 4 آذر 1386 ، 16:26